GELİYORUZ


Sabır kardeşler...
Sabır, imanın yarısıydı değil mi?
Hazreti Adem'i tekrar cennete götüren, Hazreti Eyyüb'e şifa veren, Hazreti Yunus'u balığın karnından çıkaran, Hazreti İbrahim'i ateşten kurtaran, Hazreti Yusuf'u Mısıra sultan yapan, Hazreti Muhammet (s.a.v.) i 18 bin aleme Peygamber yapan sabırdır. Tüm zorlukların ardına güzelliklerini ikram eden Allah'a şükürler olsun. Sabredelim kardeşler inşallah. 


Onlar biliyor;
Ümmetin tekrar şahlanacağı topraklardır ANADOLU,

Abdülhamid ruhunun dirileceği topraklardır ANADOLU,
Dünyaya adaletle hükmedecek yiğitlerin çıkacağı topraklardır ANADOLU,
İslam'ın son kalesidir ANADOLU,
80 yıl önce Allah demek yasakken bugün İslam aleminin umududur ANADOLU,
Dünyayı ALLAHUEKBER nidalarıyla inletecek Fatihlerin, Alparslanların, Ömerlerin, Halid Bin Velidlerin, Oğuzların, Kürşatların, Metelerin, Yavuzların çıkacağı topraklardır ANADOLU...


Bu millet her zaman mazluma umut olmuş, zalime korku salmıştır. İslam'ın sancaktarlığını yapmıştır. Bu gelenek yine devam edecek ve bayrak düştüğü yerden kalkacaktır. Bunun belirtilerini de hep beraber görüyoruz, yaşıyoruz. Toprak fethetmeyeceğiz belki, topraklarımız genişlemeyecek ancak biz yine tarihimizde olduğu gibi toprak fethetmekten daha mühim bir mesele olan gönülleri fethederek Osmanlı'dan daha büyük bir medeniyet olarak dünya tarihine son noktayı koyacağız inşallah. Zira bugün bütün dünya mazlumları umut olarak Türkleri görmektedirler ve hatta bizleri açıkça davet eder hale geldiler. Türk askeri her yerde sevinç çığlıkları ile karşılanır oldu. Osmanlı'dan daha büyük bir medeniyet olma iddiam uçuk gelebilir bazılarınıza ancak bundan şüpheniz olmasın. Dünyada her gelen medeniyet bir öncekinin üstünde olmuştur. Bu sebeple Türkiye'de Osmanlı'dan büyük bir medeniyet olacaktır. 

Rabbim üzerimize var gücüyle yüklenen küffara karşı bizlere zaferler nasip etsin, İslam'ı tekrar dünyaya hakim kılan orduda bizlere de birer nefer olmayı nasip etsin. Allah'ım Filistin'de, Suriye'de, Mısırda, Türkmenistan'da, Irak'da, Somali'de yetimlerin, anaların, babaların gözünden akan yaşlar hürmetine zalimi Kahhar isminle kahreyle. Memleketimde gelen şehitlerin mezarı başında gözyaşı döken yavruların için zalimi güldürme.

İnançlı kalın...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar